Мениджърът на Байерн Ули Хьонес се закани, че отборът ще си върне титлата догодина. „Ще се погрижим за това. Ще похарчим толкова много пари, както никога досега”, заяви шефът на баварците.

С желание за атака и рекордни инвестиции за нови футболисти като Лука Тони тимът от „Алианц Арена” ще си върне лидерството в първенството. За съжаление обаче титлата ще бъде дадена на заем на Шалке 04, Вердер или Щутгарт за една година, това каза Хьонес пред германския всекидневник „Ди Велт”. „Следващия сезон ние ще бъдем на върха в Германия, а другите отбори ще ни гледат с бинокъл”, закани се мениджърът на Байерн.

„Имаме желание, смелост и амбиция да започнем наново. Оставихме всички табута в миналото и ще похарчим толкова много пари, колкото никога досега. Готови сме да закупим цял нов отбор. Имаме вече четирима футболисти, ще вземем още двама-трима. Някои ще си тръгнат, ако преценят, че не могат да играят толкова, колкото ние ще изискваме от тях”, съобщи Хьонес. Шефът на баварците обаче не пожела да разкрие, кои са новите попълнения на отбора.