Треньорът на Байер Леверкузен Сами Хюпия се засегна серизоно от въпросите на официалната пресконференция преди реванша от осминафиналите на Шампионската лига срещу ПСЖ.

"Ние преживяваме сложен период и трябва да си върнем стабилността. Аз обаче не бих казал, че моят отбор не играе футбол", ядоса се финландецът на поредното припомняне относно формата на водения от него тим. В последните четири мача в Бундеслигата "аспирините" имат три загуби и едва едно равенство срещу Хановер.

Двубоят с ПСЖ в Шампионската лига тази вечер в Париж пък е напълно протоколен, след като в първата среща "аспирините" загубиха като домакини с 0:4.

"Аз никога не съм виждал някой отбор да навакса такъв дефицит. Не съм бил свидетел на такова нещо нито като футболист, нито като треньор.

Няма да започна да говоря, че ще победим с 4:0 или с 5:0. Ние просто трябва да се съсредоточим и да покажем качествена игра както в защита, така и в нападение. Ще играем за победа без всякакъв страх и ще се опитаме да наложим на съперника нашия футбол. Разбира се, няма да бъде лесно да победим. Нашата задача минимум е да демонстрираме добра игра", каза още Сами Хюпия.