Голямата звезда на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович продължава задочния си разговор с... Айфеловата кула. В случая не става въпрос за някакво психическо разстройство, а за размяна на публикации в Туитър между акаунтите на шведския футболист и този на зданието. 

Всичко започна, когато Ибра обяви, че единственият начин да остане в Париж и следващия сезон, е да сложат негова статуя на мястото на Айфеловата кула. Малко по-късно от акаунта на фундаменталната забележителност на френската столица отговориха, че това е невъзможно. И сега нападателят пак отговори. 

"Благодаря ти за отговора, Айфелова куло. Съгласен съм с теб - Париж изглежда много по-добре от там, високо на върха, където стоим двамата с теб. И аз те обичам, знаеш", отговори Ибрахимович в Туитър. 

Зевзеците веднага коментираха, че колкото и да се обичат звездата на ПСЖ и Айфеловата кула, от следващия сезон няма да са заедно, защото нападателят се очаква да поеме към едно последно предизвикателство в кариерата си извън Франция, но все още не се знае къде точно.