Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е сред може би най-атрактивните футболисти в наши дни. Най-скъпият футболист в историята често попада във водещите новини в медиите с изявите си на терена, но и случващото се в личния му живот представлява не по-малък интерес.

Стъпките на голмайстора на любовния фронт се следят внимателно, а според слуховете последното му завоевание е 20-годишната швейцарка Лиза Брито.

Момичето работи в студио за татуировки, а след спекулациите, че е имала любовна афера с Неймар, изданието 20min я търси за интервю, за да разкаже своята версия. Тя признава, че между нея и бразилския национал е имало нещо, но отрича да е влюбена в него. 

„Прекарах няколко дни в Париж. Един мой приятел, който е близък с Неймар, ме заведе на вечеря с тях. Имаше много бразилци на масата, в това число и Неймар. Междудругото се заговорихме за татуировки и се смяхме много“, разказва Брито, чийто баща е бразилец, а майка ѝ швейцарка.

Лиза споделя още, че нещата между нея и Неймар не са спрели до разговоря за татусите, а тя е прекарала нощта в дома на футболната звезда.

„Случи се нещо, но не мога да говоря в детайли. Беше прекрасно, по всякакъв начин. Неймар бе много приятен. Той е твърде нормален. На следващия ден заминах за Барселона. Поддържахме контакт, искахме да се видим отново в Париж“, продължава Лиза, която също така споделя, че след като историята излязла в швейцарските медии, тя повече не знае нищо за Неймар.

„Неймар ми ядосан. Мисли, че аз съм информирала пресата, за да стана известна. Това не е вярно. Не знам откъде е тръгнало всичко. Подозирам, че е защото ни снимаха в ресторанта. Надявам се да уредя отношенията си с него“, продължава Лиза, която също така твърди, че е изненадана от вниманието, което ѝ се отделя.

„Не съм влюбена в Неймар. Разбира се, че имам пеперуди в стомаха, след като изкарахме нощта заедно, но нищо повече. Една сериозна връзка би била много изтощителна за мен. Не искам животът ми да е така публичен. Щастлива съм в моя си свят“, допълва Лиза.