Треньорът на френския Олимпик Марсилия - Андре Вилаш-Боаш, сподели, че след една година смята да напусне отбора. Договорът на 42-годишния специалист с марсилци приключва през юни 2021 година и явно е решил да смени обстановката.

"Остават ми 4 години треньорска кариера от предварителните планове, които си бях направил. Още една година ще работя в Марсилия, а след това искам да натрупам екзотичен опит. Защо не в Бразилия или в Япония", признава наставникът.

Той застана начело на френския отбор преди началото на сезон 2019/2020 и нещата се развиваха добре, но сеезонът във Франция бе прекратен предсрочно заради пандемията от коронавирус. Така Олимипик Марсилия се класира на второ място и получи квота за групите на Шампионската лига.

"Освен това искам да опитам приключението Шампионска лига с тези играчи. Също така искам да отбележа страхотния град и феновете, които са неделима част от нашия отбор. Още 4 години имам планове да поработя, после ще си дам почивка и ще видя какво ще правя", разказа бившият мениджър на Челси.