След 7-годишна пауза Олимпик Марсилия се завърна в Шампионската лига. Макар че французите започнаха участието си със загуба, мениджърът на клуба Андре Вилаш-Боаш не губи надежда, че тимът му може да прескочи групите. Утре Олимпик посреща Манчестър Сити, а наставникът призова футболистите си да се раздадат максимално срещу един от най-добрите отбори в света.

„Утре ни чака страхотен мач срещу Сити. Смятам, че сме добре подготвени и можем да им се противопоставим. Ще призная обаче, че се чувствам много тъжен от факта, че няма да има хора по трибуните. Представяте ли си какво щеше да бъде, ако 60 000 души бяха с нас? Знаете каква прекрасна атмосфера създават феновете на Марсилия. Те са определяни като едни от най-добрите в Европа и аз лично съжалявам, че ще трябва да се справяме без тях. Обичам града, обичам хората тук, но живеем в изключително тежки времена. Тъжно е, че не можем в пълна степен да се насладим на участието си в Шампионската лига след толкова дълго отсъствие. Въпреки това сме мотивирани да излезем от групите и да опитаме да играем в следващата фаза през пролетта. Вярвам в отбора и съм сигурен, че имаме шанс да оставим добра следа в европейските турнири“, завърши Вилаш-Боаш.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.