Много важна победа записа отборът на френския Лил срещу ЦСКА в Москва. „Песовете” се наложиха с 2:0 и запазиха реални шансовете си за класиране на осминафиналите в Шампионската лига. Най-доволен от резултата обаче трябва да бъде тимът на Интер, който благодарение на този резултат се класира за следващата фаза още преди двубоя си тази вечер в Турция срещу Трабзонспор.

Двубоят в Москва премина почти изцяло под диктовката на гостите, които обаче, въпреки териториалното си предимство не успяха да отбележат гол през първата част.

Това се случи в началото на второто полувреме, когато след поредната атака към вратата на московчани, Василий Березуцкий бе принуден да си реализира автогол. В 64-ата минута дойде и вторият гол за „песовете”. Азар намери добре Джо Коул, който стреля, но топката се отклони в гредата и попадна в Муса Соу, който бе съобразителен и отбеляза.

След този двубой, Интер е лидер в групата с актив от 9 точки и мач по-малко – срещу Трабзонспор. Останалите три тима – Лил, ЦСКА и Трабзон имат равен актив от точки – по 5, като борбата за второто място ще бъде решена в последния кръг от мачове в груповата фаза.