Агентът на Марко Верати обяви, че в информациите на вестник „Л'Екип“ за нощен купон в ПСЖ преди злополучния реванш срещу Барселона в Шампионската лига няма нещо вярно. Италианският национал, който попада сред групата набедени, вече е завел дело срещу авторитетната френска медия.

Верати беше титуляр в грандиозния 1/8-финален мач, в който каталунците спечелиха с 6:1 на „Камп Ноу“ и с общ резултат 6:5 се класира напред. Ден след резила за парижани “Л'Екип” публикува материал, в който твърди, че Верати заедно с няколко свои съотборници е прекарал предната нощ по баровете.

От ПСЖ отрекоха да са вилнели по заведенията преди мача с Барса

„Това е абсолютна лудост, чиста измислица“, коментира агентът Донато Ди Кампли. „Когато си говорим за технически неща, е едно нещо, но тук вече нахлуваме в личния живот на важен човек като Марко, който винаги е стараел да не се набива на очи.“

„Поискахме историята да бъде опровергана, но ето че нищо такова няма. Ще продължим със съдебно дело заради тежките щети и за да установим истината. Играчът е ядосан. Френските медии би трябвало да му целуват краката и да са благодарни, че той играе за ПСЖ.“

Френско издание: Съдията псувал играчите на ПСЖ

„Нямаме никакъв проблем нито с клуба, нито с феновете, които винаги са били фантастични. Марко има договор до 2021 година, а президентът на клуба демонстрира желание да изгради велик отбор“, завърши Ди Кампли.