Сезонът във Франция започва през уикенда и треньорският щаб на Монако има първата си дилема за мача с Лориен в неделя. Наставникът Леонардо Жардим се чуди кого да пусне титуляр в атака срещу този тим - Димитър Бербатов или Радамел Фалкао. 

По време на подготовката, португалецът не разчиташе и на двамата едновременно, така че едва ли ще ги пусне заедно и на терена в официален мач. Към този момент обаче сякаш благоевградчанинът изглежда фаворит за място в атаката. 

Причината е, че колумбиецът все още не е готов на 100% за пълни 90 минути. Така ще се отвори място за българския нападател да се докаже в конкуренцията на рекордната покупка на "монегаските". 

"Радамел все още не е напълно възстановен, но ще се появи на терена. Взимам го в групата. Лично аз съм наясно на кого ще разчитам в неделя срещу Лориен, но има още време до тогава", сподели Жардим. 

Фалкао се върна на терена едва миналия уикенд след дълго лечение на тежка травма в коляното. Заради нея той пропусна и Световното първенство, но сега е надъхан да се представи на високо ниво, но първо трябва да се възстанови напълно.