В шаба на френския Лион все още не са наясно какво ще бъде бъдещето на нападателя Милан Барош. Президентът на тима Жан-Мишел Ола не иска да се разделя с чешкия национал, докато наставникът на шампионите Ален Перен не е сигурен дали ще разчита на нападателя.

В последните седмици барош загуби титулярното си място в отбора за сметка на бразилеца Фред и френския национал Карим Бензема.

Агентът на самия футболист разкри наскоро, че към клиентът му интерес проявяват три клуба, като един от тях е от английската висша лига, където Барош има голям опит.

„За подобен вид действия (продажба) трябват продавач и купувач. Ние обаче не искаме да продаваме. Ще изчакаме да се завърне, за да изясним ситуацията”, коментира Ола.

Въпреки изказването на президента на клуба, наставникът Перен най-вероятно ще позволи на Барош да напусне Стад Жерлан.

„Разговаряхме с него. Разбирам, че не е доволен от факта, че е на пейката. Все пак той е национал и иска да играе. Проблемът е, че Милан е трети избор сред централните ни нападатели. Ще се срещнем отново, но е трудно да задържиш някой срещу волята му”, заяви треньорът на Лион Ален Перен.