Играчът на Лион Матьо Бодмер изрази вярата си, че неговият отбор притежава нужните качества, за да отстрани Манчестър Юнайтед от Шампионската лига. Двата тима се изправят един срещу друг в първата си осминафинална среща в сряда.

 

Бодмер, който се присъедини към френските шампиони през миналото лято, е запознат с играта на „червените дяволи” от престоя си в Лил. Въпреки загубата на Лион с 0:1 от Льо Ман в последния кръг на френското първенство, играчът остана уверен, че той и неговите съотборници ще успеят да се справят с английския шампион.

 

„Най-лошият жребий за нас щеше да бъде Интер. Италианците са много силни този сезон. В Англия Арсенал и Юнайтед водят на другите, но аз съм играл срещу „червените дяволи” и преди и съм сигурен, че имаме шанс да ги победим”, каза Бодемер.

 

Кристиано Роналдо е ключов играч, а дуото Рууни-Тевес работи изключително добре. Нападението на Манчестър е отлично, но този отбор мрази да се защитава. Нашата цел е да ги принудим да се бранят”, добави още играчът на Лион.