Нападателят на Лион Бафетимби Гомис заяви след равенството 1:1 с Реал Мадрид, че французите запазват своите шансове за реванша.

"Да вкарам гол на Реал Мадрид все още не е повод да приключвам с кариерата си, така че не виждам за какво толкова ме поздравяват всички след мача”, коментира голаджията.

„Все пак не съм първият, който им вкарва гол, а и съм достатъчно млад, за да имам време да им вкарам още голове. Има накъде да се развивам. В Мадрид ще ни бъде трудно, но мисля, че добрият резултат от първата среща ни дава някакви шансове. Както и в мача с Ливърпул през миналата година, и сега показахме характер. Хубавото е, че отново в края на срещата показахме потенциал и се борихме до последния съдийски сигнал за победата”, добави Гомис.

Старши треньорът на Лион Клод Пюел заяви: "Добър резултат за нас срещу много силен противник. Сега знаем какво ни трябва след три седмици, за да продължим напред. Завършихме срещата устремно, енергично и това ме радва. Имаме шансове, но ще помислим много добре върху тактиката, която ще изберем за реванша".