Българската звезда Димитър Бербатов е пред напускане на Монако. С тази новина гръмна вестник "Дейли Мейл", според който още до края на този трансферен прозорец французите ще се разделят с него. 

Изданието не посочва в кой отбор ще отиде нападателят, но се знае само, че е от Лондон. До момента благоевградчанинът се е подвизавал в два тима от английската столица - Тотнъм и Фулъм. 

Информацията на вестника е, че "монегаските" са склонни да се разделят с футболиста срещу сума около 1.5 млн. евро. Така те поне ще вземат някакви пари за Бербо, защото през лятото става свободен агент и може да отиде навсякъде безплатно. 

Според "Дейли Мейл", нападателят дори е договорил личните си условия с неназования си нов клуб. Той щял да взима по 70 хил. паунда на седмица, което било доста по-малко от парите, които взимал в Княжеството в момента. 

Медиите във Франция писаха, че в Монако не бързат да предлагат нов договор на нападателя, като за това ще се мисли едва след края на сезона. Но сега излиза, че Бербатов може да си тръгне от там доста по-рано.