Отборът на Тулуза победи Сошо с 2:0 в среща от 19-я кръг на френското първенство. Въпреки спечелените 3 точки, домакините останаха на 12-о място във временното класиране. Тулуза е с еднакъв брой точки с 11-я Монпелие – 26.

След поражението от преди седмица с 0:1 от Олимпик Марсилия, тимът успя да демонстрира завидна стабилност срещу състав, който се намира в опасната зона на изпадащите.

Първото попадение в срещата бе дело на младия футболист на домакините Адриен Регатин, който се разписа в 26-та минута след точен удар от пряк свободен удар. След майсторското му изпълнение топката се чукна в напречната греда на вратата, а след това влезе в мрежата за 1:0.

Гостите от Сошо също създадоха добри положения пред вратата на съперника, но така и не успяха да изравнят резултата. За сметка на това 5 минути преди края на редовното време Тулуза увеличи преднината си на 2:0. Нападателят Емануел Ривиер се възползва чудесно от подаване на опитния полузащитник Етиен Дидо, за да вкара топката в мрежата на Сошо.