Отборът на Тулуза публикува съобщения на своя официален сайт, в което предупреждава тима на Лион да не се опитва да изкушава голмайстора на Лига 1 Андре-Пиер Жиняк, тъй като играча не се продава.

По-рано тази седмица Карим Бензема беше продаден на Реал Мадрид и френските медии веднага започнаха да спекулират, че Жиняк ще акостира в Лион.

Тулуза заяви за Жиняк, който приключи сезона с 24 гола: "Скъпи колеги, преди няколко дни, вие ни попитахте чрез факс за Андре-Пиер Жиняк. Ние отговорихме, че не се интересуваме, защото не желаем да се разделяме с играча. След това научихме, въпреки нашият категоричен отказ, че сте заявили за "Л'Екип", че имате договорка с нас и играча за трансфера на Жиняк. Ние сме изненадани, че клуб от вашето ниво не уважава основните правила на футбола. Трябва да знаете, че въпреки добрите отношения между нашите два клуба, ние трябва да поемем контрол над нещата. Трябва да отговорим публично на вашия президент и Бернар Лаком, така че те да знаят, че си губят времето с този въпрос. Вие трябва да знаете: Андре-Пиер Жиняк не се продава!".