Треньорът на Пари Сен Жермен беше дипломатичен, докато коментираше въпроса с освикванията, насочени към голямата звезда на отбора Неймар по време на двубоя срещу Страсбърг от петия кръг на Лига 1. 

Парижани спечелиха, след като именно Неймар отбеляза феноменален гол със задна ножица в 2-та минута на добавеното време в двубой, който беше и първият му за сезона. По време на срещата обаче феновете на френския шамспион изразиха своето неудоволетворение заради голямата лятна сага около бъдещето на нападателя през лятото.

Все пак германският специалист Тухел реши да не изнервя допълнително положението, като възприе, че запалянковците имат право да са изнервени. 

"Не искам да давам оценки дали реакцията към Неймар е била твърде остра, защото все пак те са наши фенове и за тях също не беше лесно по време на трансферния прозорец", коментира наставникът. 

"Феновете обичат клуба. Трябва да приемем в живота, че при наличието на такива трудни ситуации реакцията на хората може да е такава. Не знам дали това ще е всичко. Ще трябва да видим и да се адаптираме", завърши Тухел.