Златан Ибрахимович иска да играе в Арсенал. Това разкри легендата на "артилеристите" Тиери Анри в специално изказване пред "Sky Sports", но не разкри от къде има тази информация. 

Шведският ветеран става свободен агент през лятото и въпреки че скоро ще навърши 35 години, продължава да е трансферна цел на огромна част от водещите европейски отбори и "топчиите" са сред тях. 

В същото време, мениджърът на лондончани Арсен Венгер ще търси подсилване в предни позиции през лятото, но не е ясно дали ще може да убеди Ибра да дойде на "Емирейтс". 

"Имаме нужда от нов нападател, но въпросът е кой ще иска да дойде в Арсенал. Разбрах от приятели, че Ибрахимович иска да дойде в Арсенал. Но дали ще продължи да иска, ако не играем в Шампионската лига? А ще играем ли там", сподели Тиери Анри. 

Ибрахимович в момента защитава цветовете на Пари Сен Жермен, но вече обяви, че няма да поднови договора си. Английското първенство е едно от малкото големи европейски, в които не е играл и нищо чудно да поиска като последно предизвикателство в кариерата си да се пробва във Висшата лига.