Ако феновете на Манчестър Юнайтед не искат да говорят за мача срещу ПСЖ, то един от стюардите на „червените дяволи” ще помни дълго първия осминафинален двубой от Шампионската лига (0:2).

Мъжът, чиято мисия, бе да опази реда сред привържениците на парижани на „Олд Трафорд”, се превърна в център на вниманието преди двубоя.

Френските фенове публикуваха редица клипове в социалните мрежи, на които се вижда как стюардът е вдигнат във въздуха и се радва заедно с тях. Привържениците го подхвърляха във въздуха, макар и за съвсем кратко.

Е, може би мъжът от „Олд Трафорд” и да не е спечелил трофей, но поне за кратко се почувства като победител.

Горещите фенове на Пари Сен Жермен устроиха и много незабравими моменти за гражданите на Манчестър, особено по спирките на градския транспорт.

Пари Сен Жермен направи огромна крачка към класиране за четвъртфиналите в Шампионската лига. Френският шампион победи с 2:0 като гост Манчестър Юнайтед и нанесе първа загуба за англичаните във всички турнири под ръководството на мениджъра Оле Гунар Солскяер.

Реваншите на тези мачове са на 6 март. По-късно днес европейският клубен шампион Реал Мадрид гостува на Аякс, докато Тотнъм е домакин на Борусия Дортмунд.