Собственикът на френския гранд Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи заяви, че е много щастлив и се чувства невероятно, след като отборът се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига.

„Много съм щастлив. Чувството е невероятно. За първи път от 18 години се класираме за четвъртфиналите на този турнир. Не беше никак лесно. Ние започнахме нашия проект преди година и половина. След 18 месеца работа, резултатите за нас са много добри“, коментира катарският милиардер.

„Не знам каква е нашата цел в турнира. Ние сме четвъртфиналисти. Не знам срещу кого ще се изправим в следващия кръг. Трудно е да се каже кой отбор искам да ни се падне. Ние сме готови за всеки един съперник. Разбира се, че ще се опитаме да стигнем и до полуфиналите. Сега трябва да се фокусираме в предстоящите четвъртфинални мачове, а защо не, след това да играем и на полуфиналите. Сега обаче не е времето да мислим за това“, добави собственикът на френския клуб.

„Шампионската лига е много голям турнир и в него е трудно да се участва. Валенсия игра добре и се представи отлично. Аз вярвам на Леонардо. Поддържаме добри контакти. Той си върши чудесно работата. Дейвид Бекъм е велик играч. Той е голяма звезда. Сигурен съм, че ще ни помогне в борбата за титлата, а също така и в Шампионската лига“, каза още Насер Ал-Хелайфи.