Сент Етиен се добра до точката срещу Анже с гол в третата минута на добавеното време на мача между двата отбора от 11-ия кръг на Лига 1, завършил 2:2. Двубоят започна с час закъснение заради фенове на домакините, които преди началния съдийски сигнал хвърлиха множество сигнални ракети на терена, които скъсаха мрежата на една от вратите.
 
Сент Етиен остава на последното място в класирането, а Анже изпусна страхотен шанс да измести Ланс от втората позиция преди изиграването на останалите срещи от кръга.
 
Гостите поведоха в 29-ата минута чрез Исмаел Траоре, който с глава прати топката във вратата на сент Етиен. В 38-ата минута домакините поискаха дузпа за игра с ръка на съперник в наказателното поле, но след проверка с ВАП реферът отказа да посочи бялата точка. Отборът на Анже продължи с добрата си игра и след почивката. Логично в 56-ата минута се стигна до нов гол във вратата на Сент Етиен. Контраатака бе завършена с перфектен удар от Анжело Фулжини за 0:2.
 
Домакините се впуснаха в атака и усилията им дадоха резултат в 61-ата минута. От пряк свободен удар Уахиб Хазири прати топката в левия ъгъл - 1:2. В добавеното време на мача Микаел Наде засече отлично центриране и с глава матира вратаря на Анже. Гостите претендираха за нарушение в атака, но и проверката с ВАР доказа редовността на гола за 2:2.