Сент Етиен допусна втора поредна грешка във френския шампионат и продължава да се отдалечава от върха. "Зелените" стигнаха само до равенство 1:1 срещу Анже и вече са на шест точки от лидера ПСЖ. 

Мачът започна феноменално с два бързи гола, а после имаше и два червени картона. Имаше страхотни пропуски в последните минути, но в крайна сметка повече голове нямаше и двата тима се оттеглиха с по точка. 

По-малко от една минута от началото домакините вече се радваха. Венсан Пажо намери по перфектен начин бившия френски национал Реми Кабеля и той нямаше как да пропусне за 1:0. Но радостта на "зелените" не трая дълго. 

В 9-та минута Анже получи право да изпълни дузпа, а от 11-те метра Тома Мангани беше безпощаден и резултатът беше изравнен. Последваха интересни минути, но повече попадения така и не паднаха в този мач. Но интересни моменти не липсваха. 

Малко след почивката Венсан Пажо беше изгонен от състава на Сент Етиен, а към края това се случи и с Енцо Кривели от Анже, но тези моменти не повлияха на крайния резултат. Най-големия пропуск в мача беше за Баптист Гийом в последната минута. 

Тогава той получи топка във вратарското поле и беше непокрит сам срещу голлинията. Но вместо да стреля, позволи топката да мине между краката му и не успя да я уцели. Така мачът завърши 1:1. 

След този развой Сент Етиен има 10 точки на третата позиция. Анже пък продължава без загуба и записа четвърто равенство от пет мача, което му отрежда седмата позиция със седем точки.