Самир Насри разкри, че по време на престоя си в Олимпик Марсилия е имал момент, в който е бил почти мъртъв. Той е бил повален от менингит и никой не го е посещавал в болницата.

Бившият футболист на Арсенал и Манчестър Сити си изгради репутацията на арогантен човек по време на своята кариера на терена и извън него.

Бившият френски национал разказа в интервю за „Canal +“ за времето, в което е бил сериозно болен в болница и е бил оставен сам да се бори за своя живот.

„Мога да се погледна в огледалото и знам, че съм си запазил достойнството и съм сам. Някои може да кажат, че съм арогантен или че имам гордост, но аз съм откровен. Ако ме харесвате, това е добре, ако не ме харесвате и това е добре“, коментира Насри.

„По време на последната ми година в Марсилия аз бях в болница 12 дни с менингит. Тогава видях истинската страна на хората. Видях подлостта и лицемерието на хората, които са били с мен само в добрите дни, когато аз бях малкия принц на Марсилия, когато играех силно, когато бях национал. Тогава много хора ме подкрепяха. Когато бях болен и 12 дни в болница с менингит и бях толкова близо до смъртта, никой нямаше до мен“, разказа футболистът.