Голмайстор номер едно в историята на Пари Сен Жермен Педро Паулета, който в събота ще изиграе последния си мач на стадион Парк де Пренс, признава, че със сигурност ще има сълзи в очите му, когато се сбогува с феновете по трибуните.

35-годишният португалски национал държи абсолютния рекорд на парижаните със 109 отбелязани гола, отбелязани само за пет сезона и е може би най-обичаният играч от привържениците след раздялата с бразилеца Раи преди десет години.

„Сигурен съм, че ще плача” – каза Паулета – „Вече чувствам много силна емоция. За петте години в Париж, се получи много силна връзка между мен и феновете.”

„В събота ще изиграя последния си мач на този терен и се надявам да се сбогувам с привържениците с победа. С наближаването на края емоциите в мен ще се усилват, а мисля и че при феновете ще бъде така”, каза още голмайсторът.

Победата срещу Сен Етиен е крайно необходима на ПСЖ, тъй като столичаните са реално застрашени от изпадане и за да запазят мястото си в Лига 1 трябва да се изкачат поне с една позиция нагоре в класирането.