Шампионът на Франция Пари Сен Жермен отстъпи изненадващо у дома от тима на Реймс с 0:2. Головете за успеха на гостите отбелязаха Хасан Камара в 29-ата минута и Боулайе Диа дълбоко в добавеното време. Домакините владееха топката почти през цялото време, но отправиха само три точни изстрела, докато и двата точни за гостите се превърнах в голове.

В деветата минута Леандро Паредес стреля от воле от дистанция, но топката премина покрай лявата греда.

Неймар отправи хубав изстрел от пряк свободен удар в 28-ата минута, но топката прелетя на сантиметри от лявата греда.

Само минута по-късно Реймс излезе напред в резултата. Маршал Мунетси центрира в наказателното поле, където Хасан Камара засече топката в десния ъгъл за 1:0.

В добавеното време на първата част ПСЖ може да изравнят след изстрел на Анхел ди Мария, но вратарят на гостите Предраг Райкович успя да се намеси и да предотврати гола.

В 77-ата минута Реми Удин нямаше късмет да удвои за своя тим. Той стреля от границата на наказателното поле, но топката се отби в лявата греда зад Кейлор Навас.   

Минута след това гостите имаха претенции за дузпа, но след проверка с ВАР главния съдия Франсоа Льотексие реши, че няма основания да даде наказателен удар.

Домакините продължиха да натискат, но Реймс стигнаха до втори гол в добавеното време на срещата. Булай Диа оформи крайният резултат в третата минута на добавеното време, след като засече центриране в наказателното поле.

Въпреки загубата ПСЖ остават на върха с 15 точки, колкото има и Анже, но парижани с по-добра голова разлика. Реймс се изкачват до осмата позиция с 11. В следващия кръг хората на Томас Тухел гостуват на Бордо, а Реймс приема Дижон.