Бъдещето на старши треньора на Пари Сен Жермен Лоран Блан изглежда неясно, след като президентът на клуба Насер Ал-Хелайфи обяви изминалия сезон за провал.

ПСЖ постигна требъл за втора поредна година, спечелвайки титла, купа и купа на лигата във Франция. Но тимът отново не успя да надскочи себе си в Шампионска лига, като отпадна на четвъртфиналите за четвърти пореден път.

"Мисля, че се провалихме този сезон, въпреки домашните трофеи. Не постигнахме основната си цел за пробив в Шампионска лига, затова сезонът не е добър. От пет години съм тук и за първи път имам това усещане за провал", коментира Ал-Хелайфи пред "Льо Паризиен".

"Елиминирането ни от Сити е най-лошият момент откакто съм тук. Два часа преди реванша усещах, че ще загубим. Играчите не бяха готови. Чия е вината?, каза още президентът на ПСЖ и добави, че скоро ще има промени в отбора.

"Подкрепях Блан през тези три сезона. Сега трябва да помислим какво е най-доброто за следващия сезон и да изградим отбор на по-високо европейско ниво. Започва нов цикъл", каза Ал-Хелайфи./БТА