Голямата звезда на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович е бил предложен на Реал Мадрид от агента си Мино Райола. Това твърди изданието "OK Diario", което се позовава на свой източник в испанския клуб. 

Шведът става свободен агент в края на сезона и все още не е решил къде ще продължи кариерата си. Затова импресариото му не спи, а търси постоянно нови дестинации за него и го е предложил на ръководните фактори на "Сантяго Бернабеу". 

Там обаче още се чудят дали Ибра, който след малко повече от половин година ще стане на 35, може да им свърши работа в дългосрочен план. А и не е ясно как ще протекат взаимоотношенията между него и голямата звезда Кристиано Роналдо. 

Затова сделка може и да няма, а нападателят да се ориентира към другите две опции, които стоят пред него към този момент - отбор от Висшата лига на Англия или от американската Мейджър Сокър Лийг. 

Решението му трябва да стане ясно съвсем скоро. В същото време, от ПСЖ нямат намерение да изпускат така лесно топреализатора си и ще опитат да го изкушат с много пари да остане. Яснота трябва да има още през март.