Голямата звезда на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович продължава да събира журналистически "скалпове" на колана си във Франция. Ексцентричният швед показа рогата си и след мача на парижани с Лион. 

В този двубой той се разписа за равенството 1:1, като беше точен от дузпа, която се наложи да преизпълнява. След срещата, както винаги, той беше заобиколен от репортери, които искаха да чуят мнението му за мача. 

Въпреки че вкара гол, Ибра не беше в особено добро настроение. И при първия въпрос, в който усети слабост в подготовката на журналиста, сложи точка на интервюто. Това стана след питане, в което репортерът отбеляза, че нападателят е вкарал първия си гол от два месеца. 

Това всъщност не е така и шведът на момента излови представителя на четвъртата власт в неподготвеност и след унищожителна реплика прекрати интервюто си след края на двубоя. 

"Ооо, моля ти се, приятелю! Щом не си се подготвил предварително с информацията и не си наясно с головете ми, няма смисъл да ми говориш, каквото и да било", сряза набързо злополучния журналист Ибра. 

Само от началото на годината той вече за трети път действа по подобен начин с медиите във Франция и безкомпромисността му започва все по-често да бъде отразявана там.