Плеймейкърът на Пари Сен Жермен Хавиер Пасторе призна, че един ден би се радвал отново да играе в Серия А, но към момента е много щастлив от пребиваването си във френския шампион.

Аржентинският национал играе на „Парк де Пренс“ от 2011 година, когато тимът го привлече от Палермо. Оттогава досега техничарят имаше повече от един шанс да се върне в калчото, но така или иначе приключението му в Париж продължи. Самият той заяви, че не смята да слага край на тази глава от кариерата си в близкото бъдеще.

„Чувстам се добре в ПСЖ, много добре. Имаме страхотен отбор и печелим трофеи всеки сезон. Не бих могъл да искам повече“, заяви 27-годишният Пасторе.

„Завръщане в Серия А? Никога не знаеш какво може да се случи. Може би ПСЖ ще реши през декември, че вече не се нуждае от моне. Кой знае? Засега обаче се чувствам като бог в Париж, макар и Италия много да ми допада.“

„Ювентус опита да ме привлече по време на втория ми сезон тук. Не играех често и те отправиха запитване. Винаги е хубаво, когато голям тим те харесва. Милан, Интер и Рома ме искаха преди да премина в ПСЖ. Не бях евтин играч и президентът на Палермо Маурицио Дзампарини предолжи да ме продаде на чужд тим, понеже оттам предлагаха повече пари. Когато ПСЖ ме потърси, вече нямах никакви съмнения“, заяви Пасторе.