Наставникът на Ланс Жан Пиер Папен разкри намеренията си в бъдеще да поеме английски тим. Бившият нападател сподели, че е фен на английския футбол още от дете и все още продължава да следи случващото се на Острова.

„Привърженик съм на Висшата лига още от 10-годишен. Гледах много мачове като дете и сега продължавам да го правя”, коментира бившата френска легенда.

„Това е най-интересното и гледано първенство в света. Баща ми бе фен на Манчестър Юнайтед, както и аз”, допълни Папен.

Бившият футболист на Марсилия и Милан също разкри, че преди време е получил предложение лично от мениджъра на „червените дяволи” сър Алекс Фъргюсън да стаен наставник на нападателите в тима, но в последствие е отказал.

Фъргюсън ми предостави шанс да стана треньор на нападателите в отбора, но отказах, тъй като вече имаше човек на тази позиция, холандец, а аз не съм такъв човек, който ще отнеме работата на някой”, заяви още Папен.

„Днес не мога да кажа, че съжалявам за това, защото тогава не знаех дали ще ставам мениджър или не. Започнах с аматьорски отбор, помогнах на Страсбург, а сега водя голям френски тим – Ланс. Надявам се, че следващата стъпка в моята кариера ще бъде във Висшата лига”, завърши французинът.