Ръководството на Олимпик Лион и нападателя Клинтън Н’Джие си стиснаха ръцете за нов 3-годишен договор в полза на младия нигериец.

Това означава, че 21-годишният офанзивен футболист ще остане на „Стад Жерлан” до 2019 година. Н’Джие проби в първия отбор на „хлапетата” това лято, като е налаган от наставника Убер Фурние за заместник на продадения Бафетимби Гомис.

Досега Н’Джие игра във всичките 6 шампионатни мача за Лион през сезона, като в два от случаите беше титуляр. Въпреки това младокът все още чака първия си гол за отбора в Лига 1, макар вече да се разписа при победата над Млада Болеслав в Лига Европа миналия месец.

„Това е началото на приключението”, коментира Н’Джие пред официалния сайт на Олимпик. „Щастлив съм, сега трябва да продължим с работата. Искам да играя и да бележа. Надявам се, че през тази година ще завършим в местата, даващи право на участие в евротурнирите.”

„Горд съм от себе си. Този нов договор е добър за мен. Той показва доверието на клуба в моите способности”, допълни африканецът.