Проблемите пред старши треньора на Пари Сен Жермен Унай Емери в отбора се умножават. Положението в съблекалнята на отбора не изглежда никак спокойно. Първият скандал назря между Неймар и Кавани, но сега има нов конфликт между вратаря Кевин Трап и Унай Емери.

Емери предпочита да разчита на Ареола, докато Кевин Трап е оставен на резервната скамейка.

Липсата на игрово време пред Трап поставя под съмнение неговото участие на Световното първенство в Русия, а целта пред вратаря е да попадне сред избраниците на Йоаким Льов.

Кевин Трап е наясно, че няма да попадне в състава на Германия и предупреди, че може да напусне Пари Сен Жермен през януарския трансферен прозорец, ако ситуацията не се промени.

През миналия сезон Емери разчиташе на Трап, но германецът допусна някои грешки, които накара треньорът да свали доверието си към него и да разчита на Алфонс Ареола.

„Искам да играя на Световното първенство и трябва да получавам редовно възможност за изява. Ако няма да играя за ПСЖ, ще си търся нов отбор. Още не сме разговаряли с ръководството на клуба“, коментира Трап.

Трап добяви, че ще направи всичко възможно, за да играе на Мондиала в Русия, но сега му е трудно, защото не може да работи пълноценно и да играе.

„За да бъда готов за Световното първенство в Русия трябва да играя. Йоаким Льов ме иска в игра. Трябва да играя за клуба си. Сега съм в Пари Сен Жермен, а не в Борусия Дортмунд или някъде другаде. Предстои ми разговор с ръководството. Главата ми е в Пари Сен Жермен. Имам още пет години от договора ми с Пари Сен Жермен и ще дам всичко от себе си за отбора“, каза още Кевин Трап.