Отборът на Ним постигна победа с 2:0 над Дижон с мача от 25-ия кръг на Лига 1. Тежи Савание отбеляза първия гол с точен изстрел от центъра, а Антонин Бобишон удвои с удар от над 20 метра.

В класирането Ним заема деветото място с 36 точки, докато Дижон е 17-ти с 20-ти.  

Първата по-любопитна ситуация в мача дойде в 4-ата минута, когато Антонин Бобишон получи хубав пас в пеналта, и стреля, но встрани от целта. В 27-ата минута нова добра възможност се разкри пред Ним. Батист Гийом овладя хубав пас, за да се озове очи в очи с вратаря Боби Алан, който обаче внимаваше и отрази.

Натискът на домакините продължи и минута по-късно резултатът бе открит. Тежи Савание овладя в центъра и направил няколко стъпки напред, отправи мощен изстрел, който прехвърли излезлия пред вратарското поле Алан и влетя в мрежата на Дижон за 1:0.

Една от най-чистите ситуации пред гостите се разкри в 39-ата минута. Наим Слити пусна много хитър пас към Мехди Абеид, който без да се бави стреля, но топката мина малко над напречната греда.

След почивката първата по-интересна ситуация бе в наказателното поле на Ним. В 50-ата минута Таварес овладя хубаво центриране в наказателното поле, но Бернардони разгада намеренията му и спаси.

9 минути по-късно Слити изпълни пряк свободен удар от границата на пеналта, но топката профуча покрай вратата. Преднината на Ним бе удвоена в 83-ата минута, когато Бобишон отправи мощен изстрел от зоната пред дъгата на пеналта, който опъна мрежата на Дижон за 2:0.

Гостите не успяха да завършат мача в пълен състав, след като в 89-ата минута Усама Адади бе изгонен с втори жълт картон.   

В следващия кръг Ним гостува на ПСЖ, докато Дижон приема Сент Етиен.