Страхотно голово шоу си спретнаха отборите на Тулуза и Ница, а в крайна сметка мачът между двата отбора от 31-вия кръг на Шампионската лига завърши с успех 4:3 за гостите от Ница като победният гол падна в добавеното време на мача.

Мачът в Тулуза започна вихрено и още в първата минута гостите откриха резултата чрез Ерик Баутеац. Домакините обаче бързо се съвзеха и още до 19-а минута вече водеха с 2:1 след голове на Висам Бен Йедер и Етиен Капуе.

В края на полувремето пък Ерик Баутеац вкара втория си гол в мача, с който направи 2:2 и така двата отбора се оттеглиха на почивка при равенство.

Драмата обаче тепърва предстоеше. В 68-а минута Ница отново излезе напред в резултата след гол на Дарио Цвитанич, а положението на домакините стана още по-тежко в 82-а минута, когато Али Ахамада получи директен червен картон и остави своя отбор с човек по-малко до края на мача.

Въпреки това, Тулуза успя в последната минута на редовното време да стигне до ново равенство след втори гол на Висам Бен Йедер.

Изглеждаше, че всичко ще приключи така, но добавеното време продължи шоуто. Численото равенство бе възстановено в 92-а минута, когато червен картон получи и Алекси Босети.

В последния възможен момент, в четвъртата минута на добавеното време, Кевин Анин успя да вкара и по този начин да донесе драматичната победа за Ница.

В класирането Ница е на четвърто място с 51 точки, а Тулуза е на 11-а позиция с 41 точки.

В другите мачове:

Бастия – Брест 4:0

Монпелие – Валенсиен 3:1

Нанси – Троа 1:0

Сошо – Аячо 0:0