Звездата на Пари Сен Жермен Неймар разкри за проблемите, които все още изпитва при адаптирането си към живота във френската столица.

26-годишният футболист обясни в интервю за бразилското списание "VIP", че наистина изпитва затруднения със своята адаптация към живота в Париж, но това малко, по-малко се подобрява.

„Все още не говоря напълно езика, но успявам да се справям. За мен е важно да говоря френски. Свободното време го прекарвам с приятели, с моето семейство и близките ми. Все още е трудно да изляза и да имам известна неприкосновеност, дори и в Европа“, сподели Неймар.

„Синът ми Дави Лука трябва да бъде като всяко едно друго дете по света. Той трябва да расте нормално и да решава какво иска от живота си. Той знае, че винаги ще го подкрепя точно, както моето семейство ме подкрепя винаги“, добави бразилският футболист.

„Двамата с Дави Лука разговаряме много по различни въпроси. Разбира се, също така играем заедно, пеем. Той най-много обича да играе на видеоигри с мен. Това много ми помогна по време на моето възстановяване“, каза още Неймар.