Звездата на Пари Сен Жермен похвали съотборника си Килиан Мбапе и го описа като "феномен". Бразилецът също така вярва, че той може да стане един от най-добрите в историята на футбола един ден.

"Килиан е феномен. Той има потенциала да се превърне в един от най-добрите играчи в историята. Да го имам за съотборник е голяма чест. Разбираме се много добре на терена и извън него. Обичам го", бяха думите на Ней, който говори и за бившия си съотборник в Барселона Лионел Меси.

"Да играеш до Лео е уникално преживяване. Ние станахме приятели. От футболистите, които съм гледал, Меси е най-добрият в историята. Винаги съм казвал, че да спечеля "Златната топка" не е мания, но тренирам всеки ден, за да съм по-добър на следващия. Опитвам се да се развивам. Ако някой ден спечеля наградата, това ще бъде резултат от работата ми", разкри бразилецът.

Килиан Мбапе има 82 гола в 105 мача откакто пристигна в ПСЖ през 2017 година. Той стана и световен шампион с Франция през 2018 г. В същото време Неймар има 66 гола в 73 мача за парижани.