Плеймейкърът на Олимпик Марсилия Самир Насри индиректно се присмя на мениджъра на Астън Вила Мартин О’Нийл, който през лятото не одобри дошлия на проби в бирмингамския клуб вратар Стив Манданда.

Насри заяви, че е силно впечатлен от изявите на препоръчания от него Манданда, който заедно с автора на двата гола Мамаду Нианг имаше основна заслуга за снощната победата на Марсилия като гост на шампиона Лион с 2:1.

Стражът на младежкия национален отбор на Франция бе привлечен на Велодром от спортния директор Жозе Аниго и до момента се справя перфектно със задачата си, да замести тежко контузения Седрик Карасо.

„Когато чух, че Марсилия търси втори вратар, аз казах на Жозе, че съм впечатлен от един млад вратар от Лига 2” – каза Самир Насри – „Той е толкова талантлив, играе без грешка във въздуха, но също така е стъпил здраво на земята.”

Самият Стив Манданда също заяви, че Насри има сериозна заслуга за привличането му в Олимпик: „Имаше двама човека, които твърдо настояваха да дойда тук – Жозе Аниго и Самир Насри, които настояха за моето привличане.”