Тази вечер затваря зимният трансферен прозорец. Очаква се в днешния ден да бъдат финализирани куп сделки в големите първенства на Европа. По традиция в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно на трансферния пазар, като в тази статия може да намерите всички завършени трансфер, слухове и спекулации.

В Англия и Испания прозорецът официално затваря в 1:00 часа българско време. Няколко часа по-рано – в 19:00, трябва да бъдат приключени всички трансфери в Германия. В Италия прозорецът затваря в 21:00 часа.

С огромен интерес се очакват трансферът на Жоао Кансело от Манчестър Сити в Байерн Мюнхен. Челси пък прави и невъзможното, за да си осигури подписа на Енцо Фернандес от Бенфика. В Арсенал до последно ще се надяват за привличането на Мойсес Кайседо от Брайтън, въпреки отхвърлените вече две оферти.


• АКТУАЛИЗИРАЙ •

1:55 Документите на Енцо Фернандес са подписани на време, аржентинецът е играч на Челси. Вижте подробности.

1:52 Трансферът на Омари Хътчинсон от Челси в УБА е отменен.

1:49 Челси с проблеми в края на прозореца, след като са закъснели с изпращането на документите за Хаким Зиеш, който по всичко изглежда няма да премине в ПСЖ на този етап. Вижте подробности.

1:30 Хари Сутър премина от в Лестър от Стоук Сити. Сделката е за постоянен трансфер.

1:21 Голям проблем пред трансфера на Зиеш в ПСЖ. Челси са се забавили с изпращането на документите и сега сделката може да пропадне.

1:12 Тотнъм обяви трансфера на Педро Поро от Спортинг Лисабон.

00:35 Постигнато е споразумение между Барселона и Фенербахче за трансфера на играча на каталунците Емре Демир. Клубът е въвел клауза, която му дава право на 20% от цената на бъдещата му продажба.

00:30 Хаким Зиеш ще премине под наем до края на сезона от Челси в Пари Сен Жермен, след като двата отбора са се договорили. Вижте подробности.

00:15 Нотингам Форест привлече защитника на Атлетико Мадрид Фелипе. Вижте подробности.

00:05 Челси и Бенфика са постигнали съгласие за трансфера на Енцо Фернандес. Вече битката е с времето, остава по-малко от час до края на трансферния прозорец. Вижте подробности.

23:38 Кейлор Навас е много близо до преминаване във Висшата лига, след като ПСЖ и Нотингам Форест са постигнали договорка. Вижте подробности.

23:27 Борнемут привлече Хамед Траоре от Сасуоло под наем до края на сезона, като има и задължителна опция за откупуване в размер на 30 милиона евро, и Иля Забарни от Динамо Киев с договор до 2028-а година. Вижте подробности. 

23:10 Арсенал официалон обяви трансфера на Жоржиньо от Челси.

22:53 ПСВ Айндховен привлече Торган Азар от Борусия Дортмунд под наем до края на сезона. Вижте подробности.

22:40 Пропадна трансферът на Амрабат в Барселона. Вижте подробности.

22:08 Седрик премина под наем от Арсенал във Фулъм. Вижте подробности.

21:49 Омари Хътчинсон премина под наем от Челси в Уест Бромич Албиън. Вижте подробности.

21:19 Херта си върна полузащитника Толга Чиждечи, след като последно игра за турския Анкарагюджю. Вижте подробности.

21:17 Саша Лукич премина във Фулъм от отборът на Торино за сумата от 10 милиона евро с включени бонуси.

21:09 Саутхемптън е на финалната права даси осигури услугите на нападателя на Генк - Пол Онуачу. Вижте подробности.

20:55 Манчестър Юнайтед е постигнал договорка с Байерн Мюнхен за привличането на Марсел Забитцер. Играчът ще бъде под наем при "червените дяволи" до края на сезона. Няма опция за откупуване. Вижте подробности.

20:46 Самби Локонга премина в Кристъл Палас под наем до края на сезона. Вижте подробности.

20:01 Марсел Забитцер е все по-близо до преминаване в Манчестър Юнайтед. Играчът вече пътува за Англия. Вижте подробности.

19:52 Конър Галахър ще остане в Челси поне до лятото, тъй като "сините" не искат да се разделят с още един халф след продажбата на Жоржиньо. Вижте подробности.

19:15 Мойсес Кайседо остава в Брайтън, след като Арсенал се оттегли от преговорите за играча, като "артилеристите" си осигуриха услугите на Жоржиньо от Челси. Вижте подробности.

17:51 Хари Магуайър ще остане в Манчестър Юнайтед минимум до края на сезона, независимо, че бе свързван с трансфер в Интер. Вижте подробности.

17:34 Ботев Пловдив и Трабзонспор се разбраха за трансфера на Антоан Баран. Вижте подробности.

17:32 Херта Берлин е близо до привличането под наем на Керем Демирбай от Байер Леверкузен. Играчът желае трансфера, всичко зависи от германския клуб.

17:20 Тиемуе Бакайоко, който е под наем в Милан от отбора на Челси, е в разговори с Олимпик Лион. Вижте подробности.

17:09 Трансферът на Иско в Унион Берлин официално пропадна. Вижте подробности. 

16:50 Монца отказа да прати под наем Валентин Антов във втородивизионния Венеция, където играе Петко Христов. Вижте подробности. 

15:01 Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече нов халф след контузията на Кристиян Ериксен. "Червените дяволи" са стартирали офанзива за австрийския национал Марсел Забитцер от Байерн Мюнхен, пише Bild. Вижте подробности!

14:00 Удинезе подписа договор с френския нападател Флориан Товен до 2025 година, съобщиха от италианския клуб. Той идва като заместник на Жерард Делофеу, който получи тежка контузия и трябва да оперира коляното си.

13:45 Бившият полузащитник на Реал (Мадрид) Иско пристигна в Берлин за медицински преглед преди трансфера си в местния Унион, съобщава вестник "Билд". Прочетете още тук!

13:30 СДЕЛКА! Байерн Мюнхен официално обяви привличането на португалския национал Жоао Кансело. Крайният защитник идва под наем при баварците от Манчестър Сити до края на сезона. Германският хегемон ще може да го привлече за постоянно през лятото, като според Флориан Плетенберг това може да стане срещу по-малко от 70 млн. евро.

13:15 Халфът с български корени Лукас Петков премина под наем от Аугсбург в Гройтер Фюрт. Той ще играе като преотстъпен при "детелините" до края на сезона, след което ще се завърне в баварския клуб. Вижте още тук!

13:10 Официално: Нюкасъл привлече защитника на Уест Хем Харисън Ашби. Трансферът е на стойност 3 млн. паунда.

13:05 Испанският футболист Ектор Бейерин тази сутрин се е сбогувал със съотборниците си в Барселона, съобщава "Ас". Играчът е приел офертата на Спортинг Лисабон и днес ще пътува до португалската столица, за да се финализира сделката. Напускането му беше до голяма степен предрешено, след като португалският клуб потвърди продажбата на на Педро Поро в Тотнъм. Подробности може да прочетете тук.

12:44 Мат Дохърти от Тотнъм е близо до трансфер в Атлетико Мадрид. 31-годишният ирландец ще играе на „Уанда Метрополитано” под наем до края на сезона, като след това ще има възможност за постоянен трансфер в испанския клуб. Дохърти не е доволен от малкото игрово време, което получава в състава на „шпорите”.

12:53 Ван Аанхолт се завръща в ПСВ Айндховен. В момента нидерландецът играе за турския Галатасарай, но според известния журналист Фабрицио Романо, левият бранител вече пътува за Нидерландия, за да премине медицински прегледи и да парафира своя контракт с ПСВ.

12:47 Ръководството на Лийдс се намира в напреднали преговори с Рома за крилото Николо Дзаниоло, съобщава журналистът от Indipendent Мигел Дилейни. Италианецът вече информира ръководството на Рома, че желае да напусне, но отказа предложение от Борнемут.

12:41 Английският Саутхемптън активира откупващата клауза на Витиня от португалския Брага. Същото обаче са направили от френския Олимпик Марсилия. Играчът сам трябва да реши къде да продължи кариерата си. 22-годишният нападател има седем гол за Брага от началото на сезона.

12:30 Ювентус няма да поднови договора на Ди Мария.

12:08 Челси и Арсенал са постигнали договорка за трансферната сума, срещу която Жоржиньо ще премине на "Емиратс". Сделката е на стойност 12 милиона паунда.

11:59 Лийдс привлече 18-годишен защитник от Сервет

11:44 Полузащитникът на Челси Хаким Зиеш отлетя за Париж, за да завърши преминаването си в шампиона Пари Сен Жермен, съобщава Le Parisien. Съотборникът на Зиеш в мароканския национален отбор Ашраф Хакими е потвърдил трансфера на играча на лондончани във френския клуб. Прочетете още..

11:31 Провал за Милан на трансферния фронт. Вижте подробности.

11:15 Официално: Норич привлече крило от Арсенал

10:45 Трансферът на Поро от Спортинг в Тотнъм не е финализиран. „Шпорите” се съгласиха да платят 42 млн. паунда за десния защитник, който днес трябва да пристигне в Англия. Според различни източници обаче, сделката все още не е приключена, тъй като двата клуба имат разногласия относно изплащането сумата по трансфера.

10:22 Нотингам Форест постигна договорка с Атлетико Мадрид за трансфера на централния защитник Фелипе. 33-годишният бранител ще лети днес за Англия, за да премине медицински прегледи и да подпише контракт с новака във Висшата лига.

10:05 Манчестър Юнайтед решава съдбата на двама младоци днес. Очаква се Антъни Еланга и Факундо Пелистри да напуснат клуба и да преминат в други отброи под наем. Желанието на мениджъра на „червените дяволи” Ерик Тен Хаг, е те да трупат опит и игрова практика до края на сезона.

09:50 Скандал е в основата на трансфера на Жоао Кансело от Сити в Байерн

09:00 Арсенал е отправил трета още по-добра оферта за Мойсес Кайседо от Брайтън, която вече е на стойност 75 млн. паунда, твърди журналистът Жак Талбо, който е кореспондент на издания като “Таймс”, “Мирър” и “Гардиън”. Според "Скай спортс" обаче предложението все още не е факт, а само се обмисля от страна на клуба от "Емиратс". Прочетете още...

08:00 Челси активира откупната клауза в договора на Енцо Фернандес с Бенфика. "Сините" от Лондон са готови да платят рекордните 120 млн. евро за аржентинеца.

06:45 Арсенал праща млад нападател в Чемпиъншип. Подробности тук!

06:30 Сделка! Щутгарт привлече японски национал от Унион Берлин

06:00 Барселона опитва да отмъкне Софиян Амрабат от Фиорентина в последните часове на трансферния прозорец, съобщава достоверният журналист Жерар Ромеро. Вижте още...