Треньорът на Монако Леонардо Жардим не остана доволен от поведението на своите играчи, които снощи записаха пореден негативен играч след 0:1 срещу Анже в Лига 1.

От началото на сезона „монегаските” имат само една победа – в първия кръг срещу Нант. В момента отборът заема незавидното 16-о място, като се намира в серия от 3 поредни поражения.

„В предните ни два мача видях голямо раздаване. Сега обаче съм разочарован. Отборът не игра с поведението, което изисках от него”, безпощаден беше Жардим.

„Имаше много технически брак и неточни подавания. Трябва да усъвършенстваме тези детайли за в бъдеще.”

Следващият тест пред Монако е намиращият се на 3-о място във временното класиране отбор на Сент Етиен, който във вторник вечер спечели трудно с 3:2 на Тулуза. Единствената загуба за „зелените” дойде в мача им срещу лидера в подреждането Пари Сен Жермен.

„Най-важното е да се възстановим и да помислим за мача в петък”, каза в тази връзка Жардим. „Излизаме срещу един отбор на Сент Етиен надарен с много качества. Имаме нужда от точки, за да се катерим в класирането.”

„Искам да видя реакция от играчите си на настоящата ситуация, искам да подарим на феновете победа в петък. Нужно е да се представяме далеч по-добре”, допълни португалецът.