Заслужено ли Тиаго Мота получи червен картон при тази ситуация?

ПСЖ и Анже играят при резлтат 2:2 в мач от 31-ия кръг на Лига 1. В 16-ата минута Тиаго Мота получи изненадващ червен картон. Ромен Тома влезе в краката на Мота, при което футболистът на парижани го изрита в областа на гърдите.

Не стана ясно обаче дали Мота го е направил умишлено, или крака му се закачи в опит да прескочи съперниковия играч. В крайна сметка той изрази претенции за свирения фаул пред главния рефер и той му показа червен картон.

Правилно ли бе решението на съдията, преценете сами. 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
ПСЖ Франция Анже

Франция