Малко повече от месец измина, откакто Жозе Моуриньо беше уволнен като мениджър на Манчестър Юнайтед. Но изглежда, че интерес към португалеца не липсва и скоро той може да се завърне на треньорската скамейка на поредния голям клуб в кариерата си. 

Според английския журналист Дънкан Касълс, Специалния е имал среща с боса на Пари Сен Жермен Насер ал Хелайфи. Двамата са се видели в Доха и са провели неформален разговор, на който обаче са обсъдили ситуацията в парижкия гранд и плановете на португалеца. 

Със сигурност Моу няма да поеме нова работа до края на сезона, за да може да вземе в пълен размер неустойката си от "червените дяволи". Но явно изглежда отворен към предизвикателството да застане начело на Пари Сен Жермен от новата кампания. 

В момента Специалния се изживява като футболен анализатор за телевизията BeIN Sports, която е базирана в Катар. Той е печелил испанското, италианското и английското първенства, а ако поеме ПСЖ, ще има шанса да прибави титлата и от още един от петте големи шампионата в Европа.