Легендарното момиче на Плейбой Памела Андерсън разбуни духовете в Англия с откровена изповед пред Пиърс Морган в най-популярния сутрешен блок на Острова.

В интервюто си "спасителката на плажа" говори за настоящото си гадже - френският футболист Адил Рами и за други мъже в живота си - Хю Хефнър, Владимир Путин и Джулиан Асанж...

Памела се премести да живее при Рами в Марсилия, като не отрича, че и сватба е в плановете на двамата. 50-годишната Андерсън е с 18 години по-голяма от Адил Рами, но споделя, че му готви в секси тоалет на камериерка и обича да го глези.

"За мен това е мечта. Трябва да имаш смелост да се радваш на нещата. Той е фантастичен. Обичам го. Сигурно не бива да говоря така. Но съм щастлива във Франция," заяви Памела.

"Искам да се омъжа отново, но имам доста бракове зад гърба си. Не искам да се използва думата "момче-играчка". Не ми допада. Двамата се разбираме страхотно и аз го обичам много. Важното е какво се случва в момента. Кой знае колко ще продължи... Просто трябва да се радваш на живота си," допълни Андерсън за Рами.

Тя разказа за отношенията си с покойния основател на Плейбой Хю Хефнър, като твърди, че никога не е спала с него, но е ставала свидетел на оргии в имението му и за малко да се озове в центъра на такава.

Памела - за играчката Рами, оргиите в имението Плейбой и... Путин

източник: Gulliver/GettyImages

Памела коментира и отношенията си с Владимир Путин, макар и доста уклончиво. Тя на няколко пъти бе специален гост на Путин, заради работата си с организации за защита на животните. "Били сме заедно на едно и също място няколко пъти. Той искаше да присъствам и на встъпването му в длъжност... да му подаря цветя. Но не го направих."

Андерсън отрече да е била в интимни отношения с основателя на Уикилийкс Джулиан Асанж, въпреки че не отрече да го "обожава" и да са много близки приятели.