Помните ли Анди Керъл? Снажният нападател, който преди повече десетилетие беше сочен за един от най-обещаващите нападатели в английския футбол. Е, сега, вече на 34 години, се подвизава във Франция. И по точно – във втора дивизия.

В края на летния трансферен прозорец небезизвестния Амиен предложи договор не за един, а за два сезона на бившия играч на Нюкасъл Юнайтед, Ливърпул, Уест Хем Юнайтед, Уест Бромич Албиън и Рединг.

От началото на сезона той записа седем мача в местната Лига 2, в които се разписа на два пъти. Той отбеляза по едно попадение в последните два мача на тима си.

В събота Амиен, който е без победа във вече шест двубоя, гостуваше на Анеси и губеше в резултата след попадение на Самуел Нтамак Ндимба от дузпа. В 39-ата минута обаче на сцената излезе именно Анди Керъл, който отбеляза фантастичен гол. Топката беше изпратена по въздуха в половината на домакините, а защитник отигра с глава. Кълбото попадна на левия крак на тарана, който без подготовка отпрани страховит изстрел почти от центъра и прехвърли вратаря на Анеси, за да може да попадне във вратата за крайното 1:1.

Вижте красивото попадение на Анди Керъл: