Стабилните изяви на вратаря на Лион Лопес и особено на този на Лил Ениеяма запазиха нулевото равенство в мача помежду им от петия кръг на „Стад Жерлан“ в Лион.

Първото положение за гол възникна пред вратата на северняците от Лил. След корнер се стигна до леко разбъркване, което в крайна сметка завърши с добра намеса на вратаря Ениеяма.

Първата опасност за домакините стана отново след ъглов удар. Вратарят на Лион Лопес обаче се намеси вещо на голлинията си.

До края на първото полувреме двата отбора създадоха по още едно нелошо положение, но си личеше, че изпитват респект един към друг. Най-доброто за Лион бе в краката на Валбуена в 40-ата минута.

Поради този факт полуремето не изобилстваше със ситуации и логично завърши без голове.

Вратарят на Лил Ениеяма продължи с ефикасните си намеси и през втората част. В 57-ата минута той се намеси вещо, за да избие в корнер.

Удар на Амаду с глава разтревожи другия вратар Лопес в 64-ата минута, но пак недостатъчно.

Нова блестяща намеса с една ръка на Ениеяма предотврати гола във вратата на Лил и в 85-ата минута след удар на Валбуена.

В 89-ата минута и левият страничен стълб спаси нигерийския страж на Лил, а нулевото равенство се запази до края, въпреки натиска на домакините.

Лион е на четвърта позиция с 8 точки, а Лил е с 2 точки и 6 места по-ниско в класирането.