Oтборът на Челси победи Пари Сен Жермен след изпълнение на дузпи в мач от турнира International Champions Cup. В редовното време двата тима завършиха 1:1 след попадения на Златан Ибрахимович през първото полувреме и Виктор Моузес през второто.

Сред имената, които направиха впечатление на терена, беше и Радамел Фалкао, който се появи като резерва в 70-ата минута.

В 25-ата минута падна първото попадение в двубоя. Златан Ибрахимович се разписа след чудесна добавка. Нападателят бе точен, след като се оказа на точното място след отбила се в гредата топка.

През втората част Челси успя да изравни. Франсеск Фабрегас намери Виктор Моузес, който измъкнал се от защитата на съперника, се разписа отблизо за 1:1.

При наказателните удари Тибо Куртоа се оказа на мястото си, за да стигне до крайната развръзка – победа за Челси след изпълнение на дузпи.

Вратарят на Челси отрази ударите на Жан-Кристоф Баебек и на Тиаго Силва, след което сам вкара решителния 11-метров наказателен удар при седмите изпълнения.

Преди това за Челси реализираха Радамел Фалкао, Сесар Аспиликуета, Лоик Реми, Оскар и Вилиан, а Хуан Куардадо не успя да преодолее Салваторе Сигиру.

За ПСЖ от бялата точка точки бяха Тиаго Мота, Адриан Рабио, Ервен Онженда, Единсон Кавани и Маркиньос.