Футболистът на Пари Сен Жермен Марко Верати заяви, че заедно с Неймар и Килиан Мбапе отборът може да спечели Шампионската лига през настоящия сезон.

„Пристигането на играчи от нивото на Неймар и Килиан Мбапе ни позволява да направим крачка напред в нашето развитие. Те са феноменални футболисти. Това са играчи от топ класа, които малко отбори могат да се похвалят, че притежават. Една от нашите цели е да спечелим Шампионска лига. Точно този тип играчи увеличават нашите шансове да триумфираме в турнира“, коментира Верати.

„Неймар от три-четири години е сред тримата най-добри футболисти в света. Той е невероятен футболист с уникални възможности. Той е от този тип футболист, който демонстрира изключително високо ниво, когато е с топката в крака“, добави италианският полузащитник.

В ПСЖ намериха изход от "дузпаджийската драма"

„Карло Анчелоти е оставил голям отпечатък върху моята кариера. Много съм щастлив, че имах възможност да работя с него и да науча толкова много от него. Той е един от най-важните хора във футбола за мен“, каза още Марко Верати. 

L’Equipe разкри защо Неймар не игра срещу Монпелие