Мачът срещу Лудогорец ще сложи точка на един тлеещ конфликт в лагера на френския шампион Пари Сен Жермен. Става въпрос за недоразумението между наставника Унай Емери и една от привлечените през лятото звезди на отбора Хатем Бен Арфа. 

Бившият френски национал беше изваден от състава в последните четири двубоя, като испанският наставник имаше претенции към формата и теглото му. Емери също така нееднократно го разкритикува в медиите за поведението му, което породи информациите за конфликт. 

Но сега всичко изглежда забравено. Бен Арфа ще попадне в групата на парижани за предстоящия мач с Лудогорец в Шампионската лига, а дори има голяма вероятност и да започне титуляр в сряда на Националния стадион "Васил Левски", съобщава изданието TeleFoot.

ПСЖ е доста неубедителен в последните си мачове и явно Емери е преценил, че има нужда от свеж полъх в състава, за да се подобри представянето. И връщането на Бен Арфа, който беше сред най-добрите играчи в Лига 1 миналата година, явно е необходимият ход за това според него.