В Париж определено знаят как да създадат екстравагантна атмосфера за футбол. На препълнения с фенове и световни звезди "Парк де Пренс", домакините от ПСЖ избраха една истинска легенда да даде началото на мача с Монако.

Голямото дерби на 22-ия кръг в Лига 1 започна със символичния начален удар, изпълнен от Роналдиньо. Бразилецът носи екипа на парижани в началото на века, когато все още те не се бяха превърнали в притегателен център за най-скъпите и известни играчи в Европа.

За да гледат как той бие центъра, на трибуните се бяха събрали множество известни имена. Сред тях бяха принцът на Монако Албер, треньорският щаб на Манчестър Сити в състав Пеп Гуардиола и Микел Артета, както и редица звезди на ПСЖ.

По трибуните пък феновете се постараха да направят интересна хореография и още преди началото на двубоя започнаха да пеят песни, с които да надъхат любимците си в тежката битка с Монако.

Каква беше обстановката на "Парк де Пренс" в навечерието на сблъсъка, можете да прецените сами, като изгледате прикаченото видео.