Страсбург и Олимпик Марсилия завършиха при резултат 2:2 в мач от 13-ия кръг на френската Лига 1. За гостите се разписаха Бамба Денг и Иса Каборе, а за домакините автори на попаденията бяха Лебо Мотиба и Кевин Гамейро. С това равенство Марсилия е вече 5-ти с 24 точки, докато Страсбург е на опасното 16-то място с едва 10 пункта.

В 8-та минута Бамба Денг от Марсилия видя, че Матц Селс е излезнал напред и отбеляза с брилянтен прехвърлящ удар от границата на наказателното поле. В 26-та минута Ченгиз Юндер удари греда за гостите, след като получи фантастичен пас и стреля, но разтресе десния страничен стълб на Страсбург. Малко след това Иса Каборе получи възхитителен пас в наказателното поле и промуши топката зад гърба на вратаря, за да удвои резултата.

Последваха размяна на чисти положения за двата отбора. Първо Ронаел Пиер-Габриел от Страсбург не успя да отклони отбита топка от обезщаваща позиция, а вратарят го отказа с превъзходна намеса. След това Саед Колашинац се свлече в наказателното поле, но съдията веднага даде сигнал, че дузпа няма да има. 

Следващата интересна ситуация бе в 76-та минута, когато Лебо Мотиба върна надеждите на домакините с феноменален гол в горния ляв ъгъл, след като получи изумително центриране - 2:1. В последните две минути на мача Кевин Гамейро имаше два шанса да изравни, но и двата пъти вратарят на Марсилия Пау Лопес го разколеба с невероятни спасявания. В 92-рата минута Гамейро все пак успя да демонстрира перфектна техника, шутирайки от движение от самата граница на наказателното поле в горния десен ъгъл, изравнявайки резултата - 2:2.