Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е недоволен от критиките към него и е поставил под съмнение своето бъдеще във френския клуб, твърди вестник „L’Equipe“.

25-годишният футболист е недоволен от факта, че френските медии остро критикуват него и съотборниците му за скандалите в съблекалнята на ПСЖ.

Неймар също така не е доволен от разделението между бразилците и останалите играчи в отбора.

Възникна много голямо напрежение между Хавиер Пасторе и Тиаго Силва, които използваха социалните медии, за да се атакуват.

Според „L’Equipe“, „усмивката от лицето на Неймар се изтрива, а това зарежда пресата.“

Бащата на футболиста - Неймар-старши, наскоро дори обяви, че е възможно Неймар да облече един ден фланелката на "белия балет". Но със сигурност това няма да стане преди 2019 година.

Звездата на ПСЖ и най-скъп футболист в историята на футбола до момента, премина в клуба преди няколко месеца за 222 млн.евро, но шефовете на испанския колос са решени на всичко, за да привлекат бразилската звезда.

Според последните информации на радио „Cadena SER“, от Реал Мадрид не са се отказали от идеята да привлекат Неймар и ще направят опит да го вземат през следващото лято, а в сделката между двата клуба ще бъде включен и Кристиано Роналдо. Другата възможност е „белия балет“ да вложи 400 милиона евро в привличането на бразилския футболист.

Cadena Ser: Реал готов да размени най-голямата си звезда за Неймар

Неймар ядосал Меси с откровение за Реал Мадрид

El Chiringuito: Неймар вече има уговорена къща в Мадрид