Тръгващият си след края на сезона наставник на Пари Сен Жермен Унай Емери си постави сравнително висока оценка за престоя на "Парк де Пренс". На изпроводяк той оцени работата си на 7 по десетобалната система. 

За двата си сезона в клуба той имаше противоречиви резултати. Изпусна титлата в първия от тях, въпреки че имаше в пъти по-голям бюджет от Монако, но се реваншира във втория сезон с требъл. В първия пък взе дубъл от домашни купи. 

Най-големите му неудачи обаче бяха в Шампионската лига. В първата кампания ПСЖ отпадна от Барселона, след като спечели първия мач с 4:0, но загуби реванша с 1:6. Във втората пък отпадна от Реал Мадрид с две загуби, въпреки че "белите" бяха в тежка криза. 

"Много съм щастлив от нещата, които свърших тук за две години. Полека-лека сглобихме много силен състав и съм сигурен, че заместникът ми ще се справи страхотно с него. Нямам претенции кой да ме наследи, сигурен съм, че клубът ще намери точния човек."

"Имаше много позитивни неща, но и някои негативни, от които съм си взел поука. Мисля, че все пак престоят ми тук може да се оцени положително. Затова си поставям оценка от 7 по 10-балната система", заяви Емери. 

В последното си домакинство за сезона ПСЖ загуби от Рен с 0:2 малко преди награждаването с титлата. Така беше сложен краят на поредицата от 41 домакинства в Лига 1 без поражение за парижани.